Web Analytics Made Easy - Statcounter

«حمید رضا صحفی»  روز دوشنبه در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار اقتصادی ایرنا، در خصوص مزایای سامانه یکپارچه مجوزدهی، اظهار داشت: دلیل اینکه نیاز داریم سازوکار مجوزدهی در کشور هوشمند شود، این است که از سلیقه‌ای برخورد کردن خارج شویم و سرعت صدور مجوز و میزان زمان آن برای متقاضی مشخص شود. درگاه ملی مجوزدهی این مزیت را ایجاد می‌کند که پیش‌بینی پذیری و آگاهی از مسیر را به کسب و کار ارایه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: شفافیت در مسیر مجوزدهی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.‌ مجوز دهی و یا حق مجوز دادن خواه یا ناخواه یک‌ بستر قدرت ایجاد می‌کند، به همین ممکن است در برخی مواقع سلیقه و نظر شخصی در آن دخیل  و یا رانتی در مسیر آن ایجاد شود که تمام این موارد نیاز به شفافیت در مسیر و سازکار مجوزدهی دارد. 

این کارشناس کسب وکارهای اینترنتی تصریح کرد: در درگاه ملی مجوزها سرعت و شفافیت به صورت کلی قابل حل است. این درگاه بنایی است که سازوکار مجوزها را تسهیل یا شفاف می‌کند و در کشور ما با توجه به پیچیدگی مراحل مجوزدهی بسیار اهمیت دارد. کسب و کارهای فناوران همیشه از قانون جلوتر هستند، به همین واسطه نیاز است یک بستری باشد که اگر کسب و کاری برای آن مجوزی تعریف‌ نشده به بن بست نخورد و در شروع کار با یک‌سد محکم مجوز روبرو نشود که مشاغل را از ادامه فعالیت منصرف کند. به همین واسطه نیاز است که یک‌ ایجاد شود تا کسب وکارها فعالیت خود را آغاز کنند و سپس مراحل صدور مجوز انجام شود. 

صحفی اظهار کرد: به واسطه حوزه‌های مختلف استارتاپی باید یک بستر واحد برای مجوزدهی به کسب و کارها در این زمینه ایجاد شود تا با برخوردهای سلیقه‌ای و عدم شفافیت در مسیر صدور مجوزها روبرو نشویم. نظام مجوزدهی پیشین مشکلات فراوانی را برای مردم ایجاد کرده است.

وی توضیح داد: ماهیت درگاه ملی مجوزها مزیت‌های دارد و یک بستر با رویکرد مثبت است، هر چقدر رویکرد موردنظر در این بستر مثبت‌تر و هوشمندانه‌تر باشد، فرآیندهای مثبت ایجاد شده در آن بیشتر قوت می‌گیرد. رویکرد مجوزدهی پسینی که در ابتدای مسیر بجای اینکه بیشترین سختگیری را انجام دهیم، اجازه ورود فرد به کار را می‌دهیم، سپس به میزان خدمت و کیفیت خدماتی که ارایه می‌دهد، فرد می‌تواند مجاز بماند. در این شرایط بنا به بازخورد کاربرها یک‌ بازخورد مستمر ایجاد می‌شود، یعنی فرد بسته به خدمتی که ارایه می‌دهد، مجاز می‌ماند یا غیرفعال می‌شود. 

این کارشناس حوزه کسب وکارها خاطر نشان کرد: این سازوکاری است که کلا نحوه ارایه خدمت را با استفاده از نظارت پسینی و حین‌ کار باعث می‌شود فرد، خودش را در یک نظام خود تنظیمی بهبود ببخشد. با این ساز و کار در وهله اول مانعی برای ایجاد اشتغال ایجاد نمی‌کنیم و کسب و کارها شکل می‌گیرند و اشتغالزایی‌ می‌کنند و خدمات خود را افزایش می‌دهند.

برچسب‌ها اینترنت مجوز حرفه‌ ای کسب و کارهای اینترنتی کارآفرینی بهبود فضای کسب و کار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اینترنت مجوز حرفه ای کسب و کارهای اینترنتی اینترنت مجوز حرفه ای کسب و کارهای اینترنتی کارآفرینی بهبود فضای کسب و کار کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۲۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه ثبت تخلفات پارک خودروها در قرچک راه اندازی شد

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علی سلیمانی پیش از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به نارضایتی شهروندان از معضلات و مشکلات ترافیکی، افزایش تخلفاتی مانند پارک دوبل، توقف در محل ممنوعه و توقف در ایستگاه اتوبوس و تاکسی از یک سو و تاکید و سیاست پلیس مبنی بر استفاده از تجهیزات الکترونیکی و کاهش نیروی انسانی برای کنترل ترافیک و ثبت تخلفات از سوی دیگر، ساز و کار به کارگیری اولین خودرو پلیس مجهز به دوربین‌های ثبت تخلفات ساکن در قرچک را فراهم کرد.

وی در بیان ویژگی‌های این خودرو گفت: این خودرو با دوربین‌هایی که در هر دو سمت آن نصب شده، با عبور از طول معابر اصلی، امکان ثبت تخلفات خودروهای پارک شده در حاشیه خیابان مانند توقف ممنوع، پارک دوبله، توقف در حریم تقاطع، توقف در ایستگاه جانبازان و معلولین، توقف در ایستگاه وسایل حمل و نقل عمومی، توقف در روی خط عابر پیاده و سایر تخلفات ساکن را به‌صورت هوشمند دارا است و مطابق قانون خودروهای متخلف را جریمه خواهد کرد.

رئیس پلیس راهور شرق استان تهران به مزایای استفاده از این سامانه اشاره کرد و افزود: روان سازی جریان ترافیک در معابر پر تردد شهر به وسیله نظارت هوشمند تصویری، اعمال قانون کاملاً مکانیزه و خودکار تخلفات ساکن خودروها، ترویج فرهنگ پارک صحیح خودرو در محل مناسب و احترام به حقوق شهروندی، جلوگیری از پارک‌های دوبل و رفع مشکل ازدحام ناشی از آن، جلوگیری از پارک خودروها در محل نامناسب در سطح شهر، از جمله مزایای این سامانه است.

سلیمانی ضمن تقدیر از همراهی و همکاری شهروندان قانونمند گفت: امیدواریم با به کارگیری تجهیزات الکترونیکی در حوزه حمل و نقل و ترافیک، روز به روز شاهد کاهش تخلفات رانندگی و ایجاد ترافیکی آرام و روان در شهر باشیم.

وی در پایان با تاکید بر هوشمند سازی و نقش آن در انضباط ترافیکی و کاهش تخلفات و حوادث ترافیکی، خواستار توسعه شبکه هوشمند سازی تجهیزات ترافیکی در جهت ارتقا فرهنگ رانندگی در سایر شهرستان‌های استان شد.

کد خبر 6091901

دیگر خبرها

  • هشدار جدی سازمان ملی مهاجرت به مهاجرین درباره پیامک سامانه «سهما» + جزئیات
  • کانال‌های خبری برای دریافت مجوز اقدام کنند
  • آغاز فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا+جدول
  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل
  • همدان نیازمند کارگر و کارمند در بخش خصوصی
  • رای شورای رقابت درباره تغییر خودروی ثبت نامی در سامانه یکپارچه
  • خدمات هوشمند دولت برای واحد‌های صنفی با صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • برخورد با تخلف ساکن رانندگان هوشمند می‌شود
  • بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه
  • سامانه ثبت تخلفات پارک خودروها در قرچک راه اندازی شد