Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس جلسه هیات مقررات زدایی و تسهیل مجوزهای کسب و کار با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و وزیر اقتصاد برگزار شد.

در این جلسه، سید امیر سیاح، رئیس مرکز ملی مطالعات و پایش بهبود فضای کار، اظهار داشت: از ٢٠٠٠ مجوز‌، ١٢٨۵ مجوز احصا و پیشنهاد اصلاح آن داده شده است.

وی ادامه داد: تا هجدهم اسفندماه همه دستگاه‌ها باید به درگاه تخصصی ثبت محور صدور مجوزها در وزارت اقتصاد متصل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس مرکز ملی مطالعات و پایش بهبود فضای کار با اشاره به دستگاه‌هایی که بیشتر مجوزهای کسب و کار را صادر می‌کنند، بیان داشت: وزارت کار طبق مقررات می تواند ٣۴٢ مجوز مشاغل خانگی صادر کند، پس از آن، وزارت کشاورزی، سازمان غذا و دارو، وزارت راه و شهرسازی ، وزارت اقتصاد، بانک مرکزی، وزارت صمت، وزارت فرهنگ و ارشاد ، وزارت ارتباطات، میراث، محیط زیست، وزارت نیرو ، وزارت علوم، سازمان انرژی اتمی و غیره به ترتیب بیشترین مجوزها را صادر می‌کنند.

سیاح ادامه داد: ۳۳۰ عنوان شغل خانگی که صادر کننده مجوز آن وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی است بر اساس مصوبه هیئت مقررات زدایی ظرف 10 روز اطلاعات این مشاغل را در درگاه ملی مجوزها ثبت و از این طریق مجوز را صادر خواهد کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شغل شغل خانگی امیر سیاح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۹۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الزام ثبت قرار داد در سامانه خودنویس

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ نماینده اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان در کارگروه املاک و مستغلات استان گفت: بر اساس ماده ۱۸ قانون جهش تولید مسکن در راستای رصد و نظارت بر بازار مسکن، ثبت تمامی معاملات املاک و مستغلات از خرید، فروش، پیش‌خرید، پیش‌فروش، رهن و اجاره مسکن برای طرفین قرار داد، در سامانه معاملات املاک و مستغلات کشور و اخذ شناسه (کد) رهگیری الزامی است.
حق شناس با بیان اینکه سامانه خودنویس به منظور نظارت و کنترل قیمت مسکن راه اندازی شده تا هموطنان بتوانند به صورت رایگان قرارداد‌های ملکی خود را ثبت کنند، افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۳ تمامی قرارداد‌های اجاره برای دریافت کد رهگیری رایگان باید در سامانه خودنویس به آدرس https://khodnevis.mrud.ir/ ثبت شود.
وی گفت: دریافت کد رهگیری در سامانه خودنویس علاوه بر اینکه از طریق مشاوران املاک امکان‌پذیر است، از طریق خود مردم به‌عنوان طرفین قرار داد نیز رایگان قابل دریافت خواهد بود.

دیگر خبرها

  • الزام ثبت قرار داد در سامانه خودنویس
  • صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه
  • املاک مازاد دستگاه‌ها باید شناسایی و معرفی شوند
  • ساماندهی خودرو‌های عرضه غذا در تهران
  • ۳۹ درصد پروانه های کسب کاغذی در لرستان الکترونیکی شد
  • محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا
  • لزوم آماده‌باش همه دستگاه‌ها به دنبال صدور هشدار نارنجی هواشناسی
  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها