Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، رسول زارعی روز سه شنبه در این آئین به رسانه‌ها اعلام کرد: با راه اندازی پنجره واحد خدمات کسب و کارهای استانی (سامانه الکترونیک صدور مجوزهای سرمایه گذاری)، ۲ فرایند واگذاری اراضی ملی و تغییر کاربری اراضی مستثنیات در این قالب انجام می‌شود.

وی بیان کرد: همچنین قرار است استعلام موضوع ماده ۲۴ قانون معادن نیز از طریق سامانه الکترونیک صدور مجوزهای سرمایه گذاری انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زارعی هدف از راه‌اندازی پنجره واحد خدمات کسب و کارهای استانی را روان سازی صدور مجوزها، بهبود فضای کسب و کار،ارائه خدمات ویژه به جامعه هدف، پیاده‌سازی دولت الکترونیک، بهره‌مندی از فناوری اطلاعات و ارتباطات به منظور ارائه خدمات عمومی و تخصصی دولت به مردم عنوان کرد.

وی اضافه کرد: با راه اندازی سامانه‌های الکترونیک صدور مجوزها و مدت زمان انجام فرایند واگذاری زمین به صورت میانگین از هشت ماه به کمتر از ۷۰ روز، درخواست‌ها در اداره کل منابع طبیعی از ۶۸ روز به چهار روز و زمان رسیدگی به پرونده‌ها در بخش واگذاری زمین به سرمایه‌گذاران در اداره کل امور اراضی نیز از ۲۲ روز به ۲ روز کاهش یافته است.

زارعی گفت: میانگین ارائه خدمات لازم به سرمایه گذاران در بستر سامانه پنجره واحد صدور مجوزها از ۲۴۰ به ۷۳ روز و مدت زمان پاسخگویی به استعلام‌ها در عرصه سرمایه‌گذاری نیز به یک تا ۱۰ روز کاهش یافته است
.وی با بیان اینکه ۱۵ اداره کل و سازمان با سامانه الکترونیکی پنجره واحد صدور مجوزها در استان بوشهر همکاری می‌کنند گفت: در این راستا ۱۴۰ اداره در شهرستان‌های استان بوشهر و ۱۶۰ کاربر مشارکت می‌کنند.

وی با اشاره به موفقیت سامانه پنجره واحد صدور مجوزها در استان بوشهر گفت: رئیس جمهوری از حمایت وزیر اقتصاد و دارایی و جدیت و حمایت استاندار بوشهر از واحد خدمات پنجره واحد کسب و کارهای استانی قدردانی کرد.

برچسب‌ها بوشهر وزارت امور اقتصاد و دارایی دولت الکترونیک

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر وزارت امور اقتصاد و دارایی دولت الکترونیک بوشهر وزارت امور اقتصاد و دارایی دولت الکترونیک اخبار کنکور استان بوشهر صدور مجوزها راه اندازی واحد خدمات پنجره واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۸۷۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد

در آیینی با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور، استاندار بوشهر، معاون اقتصادی استاندار بوشهر، مدیران کل اقتصادی و سرمایه گذاری استانداری بوشهر، رایزن بازرگانی هند در ایران، معاون سازمان توسعه تجارت، رئیس میز هند در وزارت خارجه و تجار بوشهری و هندی و مدیران حوزه صنعتی و اقتصادی استان بوشهر، مرکز تجاری هند و ایران در محل نمایشگاه ایران اکسپو راه اندازی شد.

احمد محمدی زاده استاندار بوشهر در این آیین با تقدیر از سازمان توسعه تجارت و سفرای دو کشور ایران و هند اظهار داشت: راه اندازی این مرکز فرصت مناسبی برای گسترش مناسبات دو کشور است.

وی با اشاره به اشتراکات فرهنگی و اجتماعی بوشهر و هند خاطر نشان کرد: بنادر استان بوشهر و هندوستان، سابقه طولانی در تجارت و بازرگانی دارند و اشتراکات فرهنگی زیادی وجود دارد.

استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: بسیاری از اصطلاحات هندی در ادبیات استان بوشهر وجود دارد و جمعیت هندی تبار‌ها هم‌اکنون نیز در استان بوشهر زیاد است.

محمدی زاده با بیان اینکه اکنون لنج‌ها و شناور‌های بوشهری به هندوستان تردد دارند گفت: خلیج فارس و دریای عمان، ارتباط مستقیمی بین بنادر بوشهر و هندوستان ایجاد کرده است.

وی به ظرفیت‌های اقتصادی استان بوشهر پرداخت و ابراز داشت: تولید ۷۴ درصد گاز کشور، تولید ۴۹ درصد محصولات پتروشیمی، تولید صد در صد میعانات گازی و صادرات ۹۳ درصد نفت ایران از ظرفیت‌های مهم این استان است.

استاندار بوشهر تصریح کرد: بوشهر از قطب‌های تولید خرمای کشور است که در هند نیز مصرف بالایی دارد.

محمدی زاده با بیان اینکه ۵۰ درصد میگوی ایران در استان بوشهر تولید می‌شود افزود: مبادلات تولیدات استان بوشهر با هندوستان از اهداف راه اندازی این مرکز تجاری است.

وی گفت: روابط سنتی و قدیمی تجاری بوشهر و هند باید به روابط نوین و جدید تبدیل شود و کیفیت فعالیت‌های تجاری و بازرگانی دو طرف ارتقا یابد.

استاندار بوشهر اضافه کرد: انتخاب یکی از تاجران باسابقه بوشهری به عنوان مدیر مرکز تجاری ایران و هند امری ارزشمند است و بزودی نخستین نمایندگی این مرکز در بوشهر راه اندازی می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • نقص فنی علت توقف قطار مشهد به تهران اعلام شد
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • بزودی صدور دسته چک منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان خواهد شد
  • طرح‌های اقتصادی در استان بوشهر حمایت می‌شوند
  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل
  • راه‌اندازی شورای فضای مجازی در استان بوشهر
  • خدمات هوشمند دولت برای واحد‌های صنفی با صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • تسریع روند راه‌اندازی سامانه راهبردی ناوگان آتش‌نشانی تبریز
  • محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا
  • سامانه بارشی در راه بوشهر/ صدور هشدار نارنجی