Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، کشاورز، مجری طرح پایلوت سامانه جامع مدیریت زمین در استان قزوین در رابطه با آغاز فعالیت سامانه جامع مدیریت زمین در استان اظهار داشت: در سامانه جامع مدیریت اراضی و املاک کشور، دستگاه هایی که متولی زمین هستند یا خود زمین دارند از جمله ثبت اسناد، منابع طبیعی، مدیریت امور اراضی، راه و شهرسازی، میراث فرهنگی، شهرداری ها و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. باید همکاری داشته باشد. 

وی با بیان این که، غالب دستگاه ها هنوز به صورت سنتی و ناکارامد پاسخ استعلام ها را می دهند، گفت: تعدد مراجع و ضوابط صدور مجوزها و استعلام ها نیز یک سری مشکلاتی را به وجود آورده است از جمله اینکه؛ امکان جعل استعلام ها، تبانی بین کارشناس و متقاضی، صدور مجوز خارج از حیطه اختیارات و صلاحیت برای برخی از دستگاه ها  و اختلاف نظرها در صدور مجوز و استعلام وجود دارد که برای رفع این مشکلات، دولت سامانه مدیریت جامع اراضی و املاک را به عنوان  پل ارتباطی بین مردم و دستگاه ها طراحی کرده است.

کشاورز افزود: در این سامانه، اطلاعات تمام دستگاه ها وارد می شود، دستگاه های متولی استعلام و مجوز  نیز مشخص هستند و تمامی آن ها به این سامانه متصل خواهند شد و فرد متقاضی نیاز به مراجعه حضوری  به دستگاه ها را ندارد.

مجری طرح پایلوت سامانه جامع مدیریت زمین  با بیان این که، استفاده از این روش مراجعات و زمان پاسخگویی را به حداقل می رساند، عنوان کرد: فرد متقاضی با مستندات و اطلاعات قانونی به سامانه مراجعه می کند، سامانه با توجه به درخواست شخص و مستندات ارائه شده  و ارتباط نوع مالکیت با دستگاه مربوطه، استعلام و مجوز را از دستگاه متقاضی به صورت الکترونیکی می گیرد و سپس  نتیجه را به متقاضی اعلام می کند در صورتی که نیاز  به رفع نواقص باشد از طریق سامانه به اطلاع متقاضی رسانده  می شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قزوین سامانه جامع مدیریت زمین سامانه جامع مدیریت زمین دستگاه ها صدور مجوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۶۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم| دستگاه حفر تونل (TBM) چگونه کار می‌کند؟

تین نیوز

دستگاه حفاری تونل  (به انگلیسی: Tunnel Boring Machine) یا  تی بی ام  (TBM) دستگاهی است که برای حفاری تونلها از آن استفاده می گردد. این دستگاه با استفاده از یک سطح مقطع مدور، قادر است در قشرهای خاکی و سنگی زمین حفاری کند. این نوع از ماشین آلات توانایی ایجاد حفره در هر نوع زمینی، از سنگ سخت گرفته تا ماسه را دارد.

قطر تونل هایی که این دستگاه ایجاد می کند در محدوده یک متر (با استفاده از میکرو-تی بی ام ها) تا نزدیکی ۱۶ متر (تی بی ام های امروزی) قرار دارند. برای کندن تونل هایی که کم تر از یک متر قطر دارند، به طور معمول، به جای استفاده از تی بی ام ها، از روش ساخت وساز بدون گودال یا حفاری افقی استفاده می کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ویکیپدیا، دستگاه های حفاری تونل، به عنوان جایگزینی برای روش های حفاری و انفجار صخره ها و کندن زمین با دست مورد استفاده قرار می گیرد. تی بی ام ها مزایایی همچون کاهش تعرض به زمین های مجاور و ایجاد دیوارهای نرم در تونل را دارند.

این دستگاه به صورت قابل توجهی هزینه استرکشی تونل را کاهش می دهد که خود این باعث شده برای استفاده در مناطق به شدت شهرنشین مناسب باشند. ایراد عمده این دستگاه قیمت بالای آن است.

تی بی ام ها برای استفاده در ساخت وسازها گران قیمت بوده و آن ها را به سختی می توان جابجا کرد. هرچند با وجود طویل بودن تونل های مدرن، هزینه استفاده از دستگاه های حفاری تونل، در مقابل روش های سنتی حفر و انفجار به مراتب پایین تر است. به همین دلیل تونل سازی با دستگاه های تی بی ام در یک پروژهٔ کوتاه تأثیر بیشتری دارد.

حجم ویدیو: 2.18M | مدت زمان ویدیو: 00:01:00 دانلود ویدیو آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • فیلم| دستگاه حفر تونل (TBM) چگونه کار می‌کند؟
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در البرز
  • آماده‌باش دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان چهارمحال و بختیاری در پی صدور هشدار هواشناسی
  • تاکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی
  • مشکل صدور مجوز ساخت در ۲۸ قطعه از زمین‌های رو به روی شهرک خانقاه برطرف می‌شود
  • اعلام آماده‌باش در اصفهان در پی صدور هشدار نارنجی
  • ۳۹ درصد پروانه های کسب کاغذی در لرستان الکترونیکی شد
  • محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا
  • لزوم آماده‌باش همه دستگاه‌ها به دنبال صدور هشدار نارنجی هواشناسی
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها